INNA запя на френски - Балканика

INNA запя на френски

Written by on 11.11.2019

INNA запя на френски

 

INNA представи най-новия си сингъл “Bebe”, песен с текст на френски и английски, написана от самата изпълнителка заедно с Vinka, Marco & Seba и Theea Miculescu. Тракът е продуциран от Marco & Seba, с които INNA си сътрудничи по най-известните й сингли със световен успех: ”Ruleta”, ”Nirvana”, ”Yalla”, но също ”Hot”, ”Sun is Up” и ”Gimme Gimme”.

Клипът е заснет от  NGM Creative (Bogdan Paun и Alexandru Mureșan), а продукцията е на Loops Production. Стайлингът е дело на RDstyling, гримът е на Andra Manea и Anca Buldur, а косите – на Adonis Enache и Ana Lazarescu.

Видеото на “Bebe” ърбън, стилно и с интересни герои, които са добре представени, а двете изпълнителки ясно изразяват своята индивидуалност чрез облеклата си и посланието на парчето.

„Композирах “Bebe” спонтанно в студиото и мелодията се роди много бързо, както и припевът и цялостната концепция. Всичко ми  се появи в перфектна хармония и после продължих да работя по песента с Vinka, Theea и Marco & Seba. Харесва ми резултата, Vinka пасна отлично на духа на песента. Забавлявайте се!, каза INNA.

Vinka, чиетоистинско име е Veronica Luggya, е изпълнителка на 25 години от Уганда, която наскоро подписа договор със Sony Music Africa, част от Sony Music Entertainment, лейбъл, който представлява Camila Cabello, Future и Miley Cyrus.

Vinka идва в Румъния не само, за да снима видеото към “Bebe”, но също и за да участва в The Artist Awards, чието първо издание бе тази година. Тя бе щстлива да е част от събитието и няма търпение да се завърне в румъния.

Тази година INNA издаде албума “YO” откровен и личен албум, написан с любов и искренност от страна на изпълнителката и продуциран от David Ciente, с когото заедно е работила по  „Ruleta”, „Gimme Gimme” и „Nirvana”. Албумът е издаден в сътрудничество с  ROC Nation, лейбълът на Jay-Z, който представлява артисти като Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.