Indira Forza представи “Cudo” - Балканика

Indira Forza представи “Cudo”

Written by on 16.11.2020

Indira Forza представи “Cudo”

Ако търсите начин да трансформирате реалността, имате нужда от „Cudo“ (Чудо). Чуйте последния хит на Indira Forza и се опитайте да не танцувате.

Известно е, че музиката има положителен ефект върху настроението, а новата песен „Cudo“ със сигурност е правилната терапия. Музиката и текстовете са дело на доказания екип Branimir Mihaljevic и Indira Levak. Те работят усърдно по нов албум, който трябва бъдете готов скоро.

Тази песен е създадена през лятото, но изпълнителката чакала подходящия момент, за да завладее ефира на целия регион. Заразителен ритъм, превъзходна продукция и запомнящ се припев са печеливша комбинация. „Едва ме откараха вкъщи след снимките! Оплакввах се, че трябва да повторим сцените сто пъти. Този път търсех повече танци, повече усмивки … танцьорите и екипът на видеото бяха фантастична компания! Имахме и недоразумение с текста на песента, което ме разсмя до сълзи. Ето защо искам да кажа на всички, за да няма объркване – „DJ, дай ми този груув“, и не ми „дай ми този хляб! „- каза Indira с усмивка. Тя използва този период без концерти за създаване и дизайн мебели, което е втората й любов.

Силните визуални образи са неразделна част от новото видео на Indira, режисирано от Sandra Mihaljevic, което показва близък поглед към а парти, което се провежда на покрива на сграда в Загреб. Мнозина коментираха в нейния Instagram, че изглежда сензационно и че песента е ударен хит, истински лек срещу сънливия край на тази година!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist