Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват - Балканика

Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват

Written by on 06.12.2021

Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват

Представяме ви “Atlantida”, песен, която мнозина се очакваше с нетърпение. Това е първата песен, подписана от Indira Forza и Boris Djurdjevic отново, но не като група, а като сътрудници.

“Atlantida” е песен, чиито първи контури са създадени това лято, но сега вече е готова за издаване. Песента показва идеално хармонизиран стил на музиканти, които имат общо двадесетгодишно сътрудничество зад гърба си. Мнозина през последните години се позовават на този сценарий, при който Indira и Boris се обединяват и пресъздават песни, които имат това разпознаваемо звучене, а “Atlantida” определено има това и показва талантите и на двамата изпълнители в пълна слава. Мелодията, изпълнена с емоции и стихове, в която всеки може да се разпознае, оправда всички очаквания на публиката на Indira: „Потръпнах, благодаря за красивата песен, която ме върна в едни по-добри времена“, „Стар, добър, разпознаваем стил, браво!“, „Песента носи онази мистика и магия, която имаха песните от 90-те.“, „Това е добра стара енергия, ах, спомени! Добра работа!“, „Разпознаваема енергия и звук. Вие и Борис сте останали много добър тандем.“

Говорейки за песента, Indira заключи: „Тази песен е искрено отражение на желанието да избегнем от болезнени ситуации точно като Атлантида, тя определено говори за уязвимостта, пред която всички сме изправени. Щастлив съм, че всичко мина така и че с Борис имаме още много да кажем чрез песните. „Atlantida” е специална и защото за първи път в кариерата си изсвирих партия на кларинет в моя песен.”

Новата песен е придружена от ефектен видеоклип, заснет в Славония, в Осиек, и дело на талантливия режисьор Josip Grizbaher.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist