Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват - Балканика

Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват

Written by on 06.12.2021

Indira Forza и Boris Djurdjevic отново се обединяват

Представяме ви “Atlantida”, песен, която мнозина се очакваше с нетърпение. Това е първата песен, подписана от Indira Forza и Boris Djurdjevic отново, но не като група, а като сътрудници.

“Atlantida” е песен, чиито първи контури са създадени това лято, но сега вече е готова за издаване. Песента показва идеално хармонизиран стил на музиканти, които имат общо двадесетгодишно сътрудничество зад гърба си. Мнозина през последните години се позовават на този сценарий, при който Indira и Boris се обединяват и пресъздават песни, които имат това разпознаваемо звучене, а “Atlantida” определено има това и показва талантите и на двамата изпълнители в пълна слава. Мелодията, изпълнена с емоции и стихове, в която всеки може да се разпознае, оправда всички очаквания на публиката на Indira: „Потръпнах, благодаря за красивата песен, която ме върна в едни по-добри времена“, „Стар, добър, разпознаваем стил, браво!“, „Песента носи онази мистика и магия, която имаха песните от 90-те.“, „Това е добра стара енергия, ах, спомени! Добра работа!“, „Разпознаваема енергия и звук. Вие и Борис сте останали много добър тандем.“

Говорейки за песента, Indira заключи: „Тази песен е искрено отражение на желанието да избегнем от болезнени ситуации точно като Атлантида, тя определено говори за уязвимостта, пред която всички сме изправени. Щастлив съм, че всичко мина така и че с Борис имаме още много да кажем чрез песните. „Atlantida” е специална и защото за първи път в кариерата си изсвирих партия на кларинет в моя песен.”

Новата песен е придружена от ефектен видеоклип, заснет в Славония, в Осиек, и дело на талантливия режисьор Josip Grizbaher.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.