Hurricane с три нови видеоклипа - Балканика

Hurricane с три нови видеоклипа

Written by on 23.11.2020

Hurricane с три нови видеоклипа

Популярната сръбска момичешка група Hurricane изненада многобройните си фенове с три нови видеоклипа: „Caje Sukarije“, „Lopove“ и „Want Ya“.

„Във време, когато не можем да бъдем с нашата публика на нашите участия, решихме да им подарим три нови песни.“, казаха момичетата от Hurricane.

Добре познатата “Caje Sukarije”, която беше изпълнена от Esma Redzepova, вече има изцяло нова версия. Аранжиментът е подписан от Darko Dimitrov. Видеото е заснето на филмови обекти в стъкларната в Панчево, където се снимат филми за Боливуд. 30 изпълнители от Игралния център в Белград участват във видеото, а видеото е дело на Dejan Milicevic.

Вторият видеоклип „Lopove”, създаден от Nikki и Alex Caneras, също е режисиран от Dejan Milicevic. И в двата видеоклипа момичетата се представиха напълно различно. Визуалната им идентичност се е променила напълно както по отношение на стила, така и по отношение на представянето във видеоклипове.

Третият сингъл е песента „WantYa“, която момичетата записват миналия декември в Лос Анджелис в Universal Studio, е с автори на песента са Bryan Todd, Adis Eminic и Vanessa Campagna. Това, което е много интересно е, че техните фенове се появяват в този видеоклип. Видеото е заснето в Белград и режисиран от Djordje Obradovic.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist