Holy Molly се завръща с експлозивна нова песен - Балканика

Holy Molly се завръща с експлозивна нова песен

Written by on 17.10.2022

Holy Molly се завръща с експлозивна нова песен

Holy Molly и LIZOT работят отново заедно за “Sunday Night” – песен, която се очертава да бъде още един химн на дансинга. “Sunday Night“ е третото сътрудничество между Holy Molly и германското дуо, следващо стъпките на “Menage a Trois“ и “Back to her“, синглите на LIZOT от 2019 г., които надминаха 63 милиона стриймвания във всички платформи и станаха едни от най-известните денс хитове в цяла Централна Европа през 2020 г.

Песен, която доставя невероятна атмосфера за добро настроение, “Sunday Night“ е най-новият сингъл на Holy Molly, след оглавилите класациите на изпълнителите “Shot a friend“, който беше № 2 в полските класации на Airplay, както и ”Ploua ” и “Watch Me”, издания, които едновременно доминираха румънските еърплей класации за няколко седмици.

„”Sunday Night“ е за лятото, което никога не свършва. Става въпрос за вас, вашите приятели и това, което ви кара да се чувствате свободни да купонясвате до сутринта, без значение кой ден е. Това е песен, която определено ще ви накара да се чувствате добре, докато слушам я и наистина се радвам да я издам заедно с LIZOT, тъй като вече имахме страхотно преживяване с първите ни сътрудничества. Мога искрено да кажа, че всичко си дойде на мястото просто перфектно. Всички ние преминахме през две изключително натоварващи години, особено на психологическо ниво. Мисля, че почувствах необходимостта да се освободя, да пея за щастието, да се свържа отново с лудата част от мен. Надявам се тази песен да ви накара да танцувате, независимо дали е неделя вечер на партито или понеделник сутрин на офис.“, каза Holy Molly.

Песента е написана от самата Holy Molly, заедно с нейните редовни сътрудници: Marius Dia, David Ciente и Alex Parker, докато продуцентските задължения се поемат от LIZOT, Alex Parker и David Ciente.

„Sunday Night“ има и официален видеоклип, който подчертава уникалността на изпълнителката. Музиката е обърнала света на Holy с главата надолу, както можем да го видим съвсем ясно във видеото, което показва как артистът виси на 3-метрова лента, за да създаде ефекта на обърнато. Въпреки че това беше опасна и напрегната сцена, Holy Molly доказа, че нищо не й пречи да изпълни артистичната си визия.

Holy Molly е певица, текстописец и актриса, известна с мощния си глас и интересни текстове. Изпълнителката се смята за откровението на музикалната индустрия в Румъния. През цялата си кариера тя си сътрудничи с водещи имена в музикалната индустрия, като LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro и Shanguy, които я изстреляха в най-важните плейлисти в Spotify. Сингълът „Shot a Friend“ се представи отлично в Полша, достигайки номер 1 в класациите на Airplay и в телевизионните музикални канали. След международния успех на „Menage a Trois“, „Back to her“, „Twinkle Twinkle“, „Shot a friend“, артистът издава „Ploua“, заедно с рапъра Tata Vlad, песен, която достига първа позиция в Румънски еърплей класации. Също така, последният й сингъл „Watch Me” спечели голям успех тук в Румъния, заемайки място в Топ 10 на Radio Airplay Romania седмици подред.

LIZOT е дуо, състоящо се от немския продуцент Max Kleinschmidt и DJ Patrick Art, основано през 2015 г. “Weekend” е един от най-известните хитове на немското дуо с над 120 милиона стрийма, 7 златни диска и 4 платинени диска. В края на 2019 г. LIZOT издадоха “Menage A Trois“ в сътрудничество с Holy Molly и се оказаха международен денс хит, натрупали над 50 милиона слушания. LIZOT бързо се превърна в успешен дует в европейските страни, събирайки милиони слушания и гледания с хитове като „Weekend“ и „Like A Prayer“.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.