Holy Molly пее за изкривени връзки - Балканика

Holy Molly пее за изкривени връзки

Written by on 06.02.2021

Holy Molly пее за изкривени връзки

Holy Molly е изключително чувствен артист, с глас, чиято дълбочина остава запечатана в съзнанието. След като първите й четири сингъла имаха милиони гледания в YouTube и станаха популярни в страни като Германия, Полша, Русия и Румъния, Molly представя нова песен, със силно послание и звук, който я представя перфектно, “Twinkle Twinkle”.

Песента е композирана от Marius Dia, Holy Molly и Alex Parker, написана от Marius Dia и Holy Molly. Продукцията е подписана от Alex Parker и Marius Dia.

Изпълнителката пее за изкривените си връзки с момчета. Вдъхновена от филмите на ужасите с кукли, с нотка на страховитост в звука и текстовете, историята следва Molly в нова глава, затънала във връзка с грешния човек.

 „Работих с невероятни хора за този проект и съм толкова щастлив, че разбират моето настроение и успяват да създадат нещо истинско от моите безумни идеи. Беше доста предизвикателство да използвам за първи път опасни предмети като ножове и бухалки, но това също направи преживяването на снимането много по-забавно.”, каза Holy Molly.

Неин партньор във видеото е румънският актьор Paul Diaconescu. Въпреки неособено приятелските изстрели помежду им, двамата имат изключителна химия и работят наистина добре заедно.

„Holy Molly е уникален артист, който напълно заслужава да бъде изслушан. Щастлив съм, че имах възможността да се срещна с нея и бих искал да й благодаря, че ме избра да бъда неин партньор във видеото за „Twinkle Twinkle“. Работихме с професионалисти и имахме изключително талантлив, красив и забавен екип. Беше ми приятно да слушам песента около 15 пъти по време на снимките и бях заразен от нейния стил и настроението, което тя дава. Надявам се песента да се чуе навсякъде и да бъдем здрави и ентусиазирани, както е музиката на Molly.“, заяви Paul Diaconescu.

Музикалният видеоклип е режисиран от Raluca Netca и редактиран от Alex Chitu, Alexandru Muresan е оператор, а продукцията е дело на Loops Production.

Molly вижда музиката си като катализатор за овластяване и изцеление, като начин за свързване с феновете си и комуникация на много лични емоции. „Twinkle Twinkle“ е химн за всяка жена, която е преживяла емоционален стрес в един момент от живота си и която е достатъчно силна, за да живее живота си по нейните собствени правила.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.