Helena Paparizou изненадва с цветен видеоклип и участието на рапърката-дебютант Marseaux - Балканика

Helena Paparizou изненадва с цветен видеоклип и участието на рапърката-дебютант Marseaux

Written by on 27.01.2021

Helena Paparizou изненадва с цветен видеоклип и участието на рапърката-дебютант Marseaux

Helena Paparizou представи модерен и цветен музикален видеоклип към сингъла “Deja Vu“ с участието на изгряващия артист Marseaux. Той се появява малко преди излизането на десетия й албум, озаглавен „Apohrosis „.

„Deja Vu“ е едно от специалните музикални предложения, на които ще се насладим в новия албум на гръцката поп дива, песен, която приятно изненадва със специалния си звук и миксира поп, фънк и хип-хоп елементи. Рапърката-дебютант Marseaux придава специална нотка на песента със своята свежест и младост.

Музиката и текстът на „Deja Vu“ са подписани от талантливия екип на Arcade, редовни сътрудници на Helena Paparizou през последните години, докато рап текстът принадлежи на Solmeister.

“Deja Vu“ с официалния музикален видеоклип, режисиран от Vaggelis Tsousopoulos, изпълва екраните ни с модерна естетика, цветове, танци и позитивно настроение.

Това е първият от 8-те чисто нови музикални видеоклипа като част от #ProjectApohrosis – специалният визуален проект, който ще включва 8 различни музикални видеоклипа за 8-те нови песни в албума „Apohrosis“.

Новият албум на Helena Paparizou „Apohrosis “ ще бъде издаден от Minos-EMI / Universal на 29 януари 2021 година.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist