GROMEE и INNA с гореща нова колаборация “Cool Me Down” - Балканика

GROMEE и INNA с гореща нова колаборация “Cool Me Down”

Written by on 25.04.2021

GROMEE и INNA с гореща нова колаборация “Cool Me Down”

Тази година лятото стартира по-рано, благодарение на новата гореща колаборация от водещия полски продуцент и DJ Gromee и румънската звезда INNA – “Cool Me Down”. Парчето излиза във всички дигитални стрийминг платформи и с официално видео.

“Изключително щастлив съм, че имах възможността да направя песен заедно с INNA и че най-накрая можем да я споделим със света. Надявам се когато слушате “Cool Me Down”, да се почувствате все едно сте на най-готиното лятно парти!“, споделя Gromee.

Познат като “полската машина за хитове“, Gromee има 10 платинени сингъла в родната му страна, а музиката му е стриймвана над 73 милиона пъти в Spotify и 150 милиона пъти в YouTube. Той често работи с международни артисти, като Jesper Jenset и Asdis, създавайки радио хитове в крак с музикалните трендове. Gromee е оглавявал престижни фестивали и е излизал на една сцена с Mariah Carey, David Guetta и Elton John. Всичките му парчета до момента са били на челни позиции в официалния еърплей чарт в Полша, а някои от тях са добивали популярност и в чуждестранни държави.

INNA е един от най-вълнуващите гласове в музикалния денс свят, благодарение на международните си хитове “Hot”, “Sun Is Up” и “Déjà vu” и колаборациите си с едни от най-големите световни звезди – Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J Balvin, Yandel и др. Парчетата й са оглавявали музикалните класации в редица държави, от родната й Румъния, до Япония, Мексико, Турция, Аржентина, Испания, Финландия, Полша и САЩ. През 2012 г. INNA става първият и единствен артист-жена, достигнал 1 милиард гледания в YouTube. Сингълът й “Flashbacks” също постигна страхотен успех в националните и международните радио чартове в Румъния (#1), Русия (#1), България (#10), Украйна и Турция, a в момента е и #55 в Shazam Global с над 1 милион стрийма в Spotify и 12 милиона гледания в YouTube.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.