Gran Error пуснаха „Mezzanine“, вълнуваща песен, която не позволява лоши настроения! - Балканика

Gran Error пуснаха „Mezzanine“, вълнуваща песен, която не позволява лоши настроения!

Written by on 23.09.2020

Gran Error пуснаха „Mezzanine“, вълнуваща песен, която не позволява лоши настроения!

След издаването на сингли „Pa Mi“ и „Slow Dance“, последният, от които може да се похвали с международен успех в големите радиостанции в страни като Турция и Русия, Gran Error се завръщат с поредния хит „Mezzanine“! Вълнуваща песен, с пристрастяващи бийтове и примамливи вокали, последното издание на Gran Error не позволява лоши настроения, както ясно се посочва в текста. Кликнете ‚пусни‘, след това повторете и се насладете на хипнотизиращия звук!

“Mezzanine” е композирана от Marcel Botezan, Sebastian Barac и Minelli, текстът е дело на Minelli, докато продукцията е подписана от Marcel Botezan, Sebastian Barac и David Ciente.

Marcel Botezan и Sebastian Barac, продуцентското дуо зад Gran Error, също представляват отдавна установения проект Play & Win, чрез който продуцираха няколко международни хитове за изпълнители като INNA, Anotnia, Flo-Rida и др. Освен това те участваха като ко-продуценти на парчета, в които пеят изпълнители като Akon (Hypnotized) и Nicki Minaj & Nick Jonas (Bom Bidi Bom). Дуото продуцент е награждавано през цялата си кариера с повече от 30 отличия и номиниран повече от 50.

„Наистина сме развълнувани да представим на публиката „Mezzanine “, третият ни сингъл с проекта Gran Error! Надяваме се, че публиката ще усети всички добри вибрации, които искахме да изпратим с тази песен, песен, която създадохме заедно с Minelli и David Ciente, нашите скъпи приятели и колеги. Ние също сме развълнувани от музикалния видеоклип към това издание, той е наистина динамичен и пълен с живи цветове, идеално съвпадащ със звука на парчето.“

Музикалният видеоклип съзбужда незабавно настроения за парти, съчетавайки различни кадри, местоположения и герои, за да създадете вълнуващ, дързък и динамичен визуален образ. Видеото е режисирано от Alex Chitu.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.