Gran Error и Alfie Arcuri със свеж римейк на емблематичната песен “Buona Sera” - Балканика

Gran Error и Alfie Arcuri със свеж римейк на емблематичната песен “Buona Sera”

Written by on 02.12.2020

Gran Error и Alfie Arcuri със свеж римейк на емблематичната песен “Buona Sera”

Румънските продуценти Marco & Seba, които стоят зад проекта Gran Error, направиха колаборация с Alfie Arcuri, победителят в The Voice Australia 2016, и заедно поднасят свеж и модерен римейк на една от най-известните класически песни, “Buona Sera”, изпята в оригиналната си версия от Dean Martin и Louis Parma.

Песента ни напомня за вълнуващите срещи на дансинга, секси и оптимистични, но и романтични и зареждащи. “Buona Sera” носи ритъм и подтиква хората да танцуват.

„Радваме се да ви представим танцова и свежа версия на песента “Buona Sera”. Натиснете бутона за възпроизвеждане и се насладете на настроението! ”, казаха Marco & Seba – Gran Error.

„”Buona Sera“ беше пълна изненада за мен. Бях в Брашов през 2019 г., за да изнасям участвам в „Златния елен“ и по това време лейбълът ми попита дали проявявам интерес да направя бърза сесия в Букурещ по обратния път за Сидни. Веднага щом влязох в студиото и чух семпъла на ”Buona Sera“, си помислих „това е много готино“. Освен това, че съм италианец, знаех, че моите баба и дядо вкъщи ще бъдат развълнувани и горди, че пея с италиански текст в моя песен, особено текста на една от любимите им класически песни “Buona Sera Ciao Ciao“. Написахме стиховете доста бързо и преди да се усетим, превърнахме тази класическа италианска песен в готина, свежа и модерна песен !!! След 12 месеца разбирам, че песента излиза от Global Records с невероятното дуо Gran Error!!! Много съм развълнуван!”, каза Alfie.

Песента е написана от Claus Mathias Clamath и Majo Rolyat, а видеото е режисирано от Alex Chitu.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.