Giorgos Sabanis и неговият път към успеха - Балканика

Giorgos Sabanis и неговият път към успеха

Written by on 25.06.2020

 

Популярният гръцки певец и композитор Giorgos Sabanis разкрива в новото си видео „Agria Thalassa“ трудния път с всички препятствия, с които се е сблъсквал, за да стигне до мястото, където е сега.

Музиката на песента е написана от самия Giorgos Sabanis с изключителното си майсторство, а текстът принадлежи на известната Eleana Vrachali, тандем, който е доказал своите качества и гарантира успех.

Музикалното видео „Agria Thalassa“ показва на екраните ни рядък документ от миналото със специална емоционална стойност: Участието на Giorgos Sabanis като спортист в церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2004 г., проведена в Атина. Шестнадесет години по-късно, Sabanis отново посещава пистата на Атинския олимпийски стадион, място, пълно с история, което го залива с носталгични спомени.

Любимият артист носи униформата и си спомняагонията и напрежението, радостта и разочарованието, всички двусмислени чувства, които изживява един спортист.

Музикалното видео дава поглед и към непубликувани снимки от миналото на Giorgos Sabanis в спорта, където той спечели 14 златни национални медала, преди любовта му към музиката най-накрая да надделее.

Видеото е посветено на надпреварата на певицата с препятствия, показва как от ранна възраст мечтае и гони възможности, отличия и преодолява трудностите.

Режисьор е Dimitris Ganios, а сценарият е вдъхновен от Soumka.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist