Gery-Nikol и Saltkaristika в дует - Балканика

Gery-Nikol и Saltkaristika в дует

Written by on 22.10.2020

Gery-Nikol и Saltkaristika в дует

Младата българска звезда Gery-Nikol изненада феновете си с ново парче в колаборажия с македонския рапър Slatkaristika. Песента е озаглавена „Гледай ме“ и още с появата си предизивика смесени реакции в публиката.

Slatkaristika предложил на българката да направят обща песен още през миналата година, но отнело време да се създае крайния проект, така както и двамата го искали. Самите артисти са автори на муизиката, а за текста към тях се присъединяват и Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Песента е доста различна от това, което сме свикнали да гледаме от Gery-Nikol до момента. Мнозина определиха песента като стъпка към попфолк жанра, но самата изпълнителка не е съгласна с това определение. Тя смята, че „Гледай ме“ е един експеримент, с който тя показва себе си в друга светлина. Младата певица е убедена, че, за да е успешна трябва да търси провокация и да изненадва почитателите си.

Във видеото Gery-Nikol се снима с роклята, която носи на своя абитуриентски бал, а също така и с тоалети, които имат за нея някаква сантиментална стойност. Видеото е режисирано от Георги Салпаров и Симеон Михалков.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist