Fly Project правят силно завръщане - Балканика

Fly Project правят силно завръщане

Written by on 12.04.2019

Fly Project правят силно завръщане

Песните на румънското дуо се излъчват по целия свят, а музиката има вирусен ефект дори в Китай. Техните проекти имат повече от 1 билион онлайн гледания. Сега Fly Project са готови с новия си хит  “Mexico” – задължителен за всяка лятна плейлиста.

„”Mexico” е дългоочаквана от нашата публика, но също и за самите нас. Много сме любопитни как ще реагират хората. Не бързаме да издаваме песни, искаме да сме сигурни, че имаме нещо добро, което можем да представим.“, каза единия от членовете на групата Tudor.

„Mexico“ е първото парче след „Get Wet“. Песните на Fly Project имат повече от десетки милиони гледания в YouTube и повече от 1 милион стрийма в Spotify. Техните световни хитове „Musica“ и „Toca Toca“ с микс от английски и испански думи са завладявали класации и клубове из целия свят. Техните тракове са достигнали до най-далечните кътчета на Земята – от Сибир до Латинска Америка, от Китай до Лапландия.

Fly Project са познати навсякъде с това, че знаят как се правят най-горещите парите.  Така и видеото на “Mexico” не е изключение. Секси момичета, танцуващи изкусително, замъглени камери и флуоресцентни цветове – мексиканско парти, сътворено от режисьора Alex Ceausu.

„Още с влизането на локацията, където снимахме, даже още от стълбите, можеше да се чуят хора говорещи на английски, испански, китайски, френски. Доволни сме, че дори във видеото се включиха хора от различни страни и с различен произход. Същата е и нашата музика – тя е за всеки и е обичана навсякъде. За нас е чест да е така!“, каза Tudor.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.