Faydee и Antonia в колаборация - Балканика

Faydee и Antonia в колаборация

Written by on 24.10.2019

 

Faydee и Antonia презентираха видеото към песента “Trika-Trika” – песен, която разказва за токсичните връзки.

Снимките на видеото също протекли динамично: „Имаше много адреналин, но беше и много забавно. Чувствах се страхотно! Трябваше да приключим всичко навреме, защото имах полет за Австралия в същия ден.“, каза Faydee.

Antonia е много щастлива, че взима участие в парчето на Faydee: “Това е моята първа колаборация с Faydee. Това е песен, която носи голям заряд. Грабна ме още в момента, в който я чух!”

Faydee също е щастлив от фактът, че е работил по песен с Antonia: “Познаваме се от повече от 5 години. Тя е невероятен артист със страхотна харизма и ТРЯБВАШЕ да е част “Trika-Trika”. Тя привнася много специална енергия в песента. От момента, в който се срещнах с нея, знаех че някой ден ще направим песен заедно!“

Faydee искал да напише песен за отровните връзки, наблягайки на момента, когато всички приятели ти казват:  „Продължи напред с живота си! Не виждаш ли, че тази връзка не ти действа добре?“

“Trika-Trika” означава остави я на арабски. Тази дума ми носи много специално усещане.“, каза Faydee.

Посланието на песента е много силно: “Искам хората да се почувстват по-силни, слушайки песента.“, добави Faydee.

Antonia е заобиколена от красиви и секси жени в клипа. Те са представителки на силните жени. Тя носи костюм Styland и бял топ Uto314a. Екипът й е свършил чудесна работа: Ema Uta (грим), George Cozma (коса), Cristina Crаciun (стайлинг). Видеото е заснето в Stejarii Country Club.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist