Dino Merlin с впечатляващ онлайн концерт и колаборация със Senidah - Балканика

Dino Merlin с впечатляващ онлайн концерт и колаборация със Senidah

Written by on 02.01.2021

Dino Merlin с впечатляващ онлайн концерт и колаборация със Senidah

Онлайн концертът на Dino Merlin беше реализиран като своеобразно пътешествие от апокалиптична реалност до надеждата, така че с репертоара от нови и стари песни, написани преди три десетилетия, този изпълнител по свой начин отрази актуалните събития в Босна и Херцеговина и региона. Мигрантската криза, трагедията, сполетяла Хърватия, пандемията и несигурното утре маркираха предходната година, която донесе свръхчовешки предизвикателства за мигрантите, жертвите на земетресението, хората, заболели от коронавирус. Артистът с репертоара си напомни за любовта и състраданието, които винаги са добро начало.

„При сбогуването с годината, която спря и промени света, искам да кажа, че не трябва да губим надежда и че не е достатъчно просто да вярваме, че идват по-добри дни, особено за онези, които стоят зад лоши дни, месеци и години – Трябва да действаме, като работим усърдно и помагаме на другите, ще си помогнем да посрещнем по-добри дни за всички! Сега повече от всякога трябва да бъдем НИЕ! ”, каза Dino Merlin.

Новогодишното шоу на Dino Merlin постави нови стандарти за продуциране на виртуални и телевизионни концерти и отиде една стъпка по-далеч, като оборудва репертоара с нови видео реализации, създавайки всяка песен като история за себе си с майсторската подкрепа на голям технически екип . Босненският изпълнител и автор и неговата група, както гости също се представиха в шоуто, а песента „Dodji“, вторият сингъл от новия албум, дуетът със Senidah също имаше своята премиера като част от концерта, а по-късно излезе в YouTube канала на Dino Merlin и на всички платформи.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.