Dillon Francis прави дебют на албума си с Aleyna Tilki - Балканика

Dillon Francis прави дебют на албума си с Aleyna Tilki

Written by on 08.10.2021

Dillon Francis прави дебют на албума си с Aleyna Tilki

„Happy Machine“, новият хаус албум от продуцента на суперзвезда, автор на песни и диджей Dillon Francis, дебютира с песента„Real Love“, която се очаква от премиерата на Beyond Wonderland Festival.

Това е енергизиращо денс парче, в което участва Aleyna Tilki, изпълнител на Warner Music International, турска певица и автор на песни, която направи своя глобален дебют с „Retrograde“ миналия февруари.

„Това е толкова специален запис в много отношения. Пътуването, което „Real Love“ предприе относно звученето, наистина е в центъра на целия процес на „Happy Machine“. Има колаборации с много държави и много невероятни хора. От Alida до Tourist и Aleyna, на този запис му отне много време, за да се превърне в абсолютния хит, който е сега. И това се случи напълно, когато Aleyna се включи, което прави тази песен толкова специална и когато видите видеото … уау, ще ви хареса тази!”, каза Dillon Francis.

 „Хареса ми да работя с Dillon и Aleyna и съм толкова щастлив, че ми позволиха да направя този видеоклип. Винаги съм бил обсебен от денс революцията  и ерата на евроденса на танцовата музика, включени в него.“, заяви режисьорът Jack Wagner. „Половината забавление в този проект беше създаването на всички графики и анимации в стил началото на 2000 за играта Dillon Dance Revolution, поздравления към Sky Kawano и Jreams заради приноса им всичко това да се случи.“, допълни той.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist