Christian Eberhard, Otilia и Caitlyn се обединиха - Балканика

Christian Eberhard, Otilia и Caitlyn се обединиха

Written by on 20.04.2021

Christian Eberhard, Otilia и Caitlyn се обединиха

Christian Eberhard е основният вътрешен продуцент на Roton Music. Той е имал възможност да работи с важни артисти като Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana и Lanberry.  С десетки милиони гледания и стрийминги, подписани от негова, е съвсем естествено да се даде на Eberhard такава ключова роля за Roton Music, каквато има основният вътрешен продуцент.

Otilia е един от най-обичаните и известни артисти, които някога са се появили от Източна Европа. Тя дебютира с хитовия хит “Bilionera“, достигайки моментална слава и оглавявайки класациите в Румъния, Турция, Гърция, България, Кипър и Русия. Този успешен дебют превръща Otilia в международна суперзвезда със сто хиляди последователи в социалните медии за кратък период от време. “Billionera” е събрала над 500 милиона гледания в YouTube и 1,5 милиона търсения в Shazam.

Започвайки музикалната си кариера с международен успех, Caitlyn показа от първия момент на какво е способна. Изпълнен с енергия и динамика, гласът й е почти идеалното съчетание с всички съществуващи музикални жанрове. Песента й „Tu amor“ събра над 30 милиона гледания в YouTube от пускането й.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist