Christian Eberhard и Misha Miller със специален проект - Балканика

Christian Eberhard и Misha Miller със специален проект

Written by on 26.01.2021

Christian Eberhard и Misha Miller със специален проект

Независимо дали сте свикнали да оставате будни или не през нощта, Christian Eberhard и Misha Miller са готови да бъдат с вас чрез песента, която издадоха толу-що: “Up All Night“. Тяхната колаборация ни напомня колко е важно да не избягвате да слушате сърцето си, дори когато ви боли; да можеш да чувстваш, а не само да си наясно с моментите, които преживяваш.

За повечето песни повторението на припев или определен стих е това, което предизвиква желанието песента да се слуша на повторение. Този път сме сигурни, че чувствителността и душата, вложени във всяка секунда от аудиото, ще бъдат тези, които ще поставят тази песен на първо място в най-любимия плейлист, който имате.

Изключителният глас на Misha и феноменалният ритъм са само два от многото атрибути на песента. Песента ви изпраща мотивация и енергия и успява да премахне вашата самота, дори в най-лошите моменти.

„Работата със страстни и нетърпеливи хора е идеалът за артистичен момент, в който искам да продуцирам. Тъй като Misha никога не спира искрено да усеща всяка песен, която изпълнява, знаех, че тази песен ще бъде нещо наистина специално. Което, по ирония на съдбата или не, ме държеше “Up All Night“ (Буден цяла нощ). за да му придам формата, която бях започнал да визуализирам от първата сесия, която имах с Misha в студиото.”, каза Christian.

„В момента, в който сърцето на някого резонира с една от историите, които интерпретирам – тогава започвам да се усмихвам, без да мога да спра, като обичам още повече (ако е възможно) това, което съм избрала да направя. Надявам се, че новата ни песен ще бъде и с вас в нощите, когато нещо ще ви държи будни, но също така и в дните, когато предадената чувствителност ще ви даде сили да започнете нова глава в живота си. ”, добави Misha.

Christian Eberhard отдавна е основният продуцент на Roton Music. С творчески фокус върху продукцията, през цялата си кариера Christian е имал възможност да работи с известни и важни артисти в бранша, като Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana и Lanberry. Неговите песни иамт постоянно присъствие във всички важни радиостанции в Румъния, но също така и в чужбина чрез неговите международни колаборации. С десетки милиони гледания и стрийминги, които са типични за всичките му проекти, решението да бъде превърнат във водещ продуцент в Roton Music, е повече от естествено.

С харизматичен външен вид и изключително силен глас Misha Miller олицетворява заедно с почти безкрайна поредица от интересни качества, които се срещат във всички истории на нейните песни. Откакто се срещас продуцента и диджей, присъстващ в Billboard, Manuel Riva, в творческия лагер на TIMC, Misha усеща, че успехът е много близо. Първата им песен “Sacred Touch“ бързо достига милиони гледания и за пореден път потвърvdawa силата на гласа на Misha Miller. С огромна обратна връзка от критици, хора от радиото и активни влиятелни лица в музикалната индустрия, нейните почти веднага влизат и в международни класации – например 19-то място в dance club на американския Billboard, Top 50 Airplay и Топ 10 на Shazam в Италия само с песента “What Mama Said”.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.