Brianna с нова песен, създадена в България от международен екип

Written by on 01.11.2019

 

Румънската изпълнителка  Brianna, която нашумя с участието си в една от най-излъчваните песни в БГ ефира за 2016 г. – “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове, представя новия си сингъл “Oh Ma Ma”.

Румънският #1 продуцент Monoir разбира за таланта на Brianna по време на музикален конкурс, който тя печели на 14-годишна възраст. През 2014 г. изпълнителката се присъединява към семейството на “Thrace Music” – музикалната компания, която продуцира първия й сингъл “All I Need”. Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции и Shazam. Brianna продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka – “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под #5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube.

С парчето “Lost In Istanbul” Brianna се нарежда под #1 в класациите на Румъния, Турция, Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube.

Новият сингъл на талантливата 19-годишна изпълнителка, “Oh Ma Ma”, се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В едно от мобилните студиа в Боровец влизат Monoir, Елия от супер успешната българска поп група 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден.

“Sofia Songwriting Camp остави както много спомени и приятелства, така и уникални и истински песни.”, разказва Елия от 4Magic. “Още в първия ден на творческия лагер се случи магия – бях избрана да съм в отбор с Monoir, Inga и Jungleboi. Песента “Oh Ma Ma” е много ценна за мен, тъй като с нея се роди желанието ми да творя музика и да създавам нови  мелодии и песни. Изключително се радвам, че бях част от това малко, но голямо семейство. Създадохме тази песен с много обич и желаниe и се забавлявахме много!”

 

 

Режисьор на видеото към “Oh Ma Ma” е талантливият Silviu Mindroc. Кадрите са заснети в престижните филмови студиа Buftea Studios в Румъния.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track
Title
Artist