Bebe Rexha с вампирско видео и заяка за нов албум - Балканика

Bebe Rexha с вампирско видео и заяка за нов албум

Written by on 07.03.2021

Bebe Rexha с вампирско видео и заяка за нов албум

След като създаде очакване за следващия си ход и точно след хитовия трак “Baby, I’m Jealous” feat. Doja Cat, диамантено сертифицираната и номинирана за „Грами“ световна супер звезда Bebe Rexha пусна впечатляващия нов сингъл и видеоклип, озаглавени “Sacrifice”.

Песента е подготовка за дълго очаквания втори албум след оглавилия класациите през  2018 платинено сертифициран “Expectations”. Албумът ще се появи много скоро.

Bebe сподели за него, “Вторият ми албум досега е най-предизвикателния, но и удовлетворяващ проект, по който някога съм работила. Написах, записах, пренаписах, презаписах и тогава повторих този процес, за да направя албум, който наистина отразява коя съм аз като изпълнител, автор на песни и най-важното, като артист. Искам да дам на слушателите пътешествие в рая на поп музиката, смесено с елементи на рок и хип-хоп. За мен е важно, че музиката ми продължава да отразява случващи се теми за уязвимост, цикъла на себеразрушението и реализацията и женската сила“.

Тя приветства всички в този поп рай със “Sacrifice” и видеото, режисирано от Christian Breslauer (Roddy Ricch’s “The Box”), с появи на инфлуенсърите Nava Rose, Guetcha и Princess Gollum. В трака, писан от Bebe, бляскав соло вокал дава път на лъскаво пиано кресчендо и аплодисменти за дансинга. Гладката бас линия и неонови клавишни инструменти водят към замечтания припев, “Tell me what you’ll sacrifice”. Представяйки брилянтен и безграничен денс хит, който ще запали клубовете и главната сцена на фестивала Coachella, тя блести по-дръзка и ярка от всякога преди.

Първоначално Bebe загатна за това със сингъла от 2020 “Baby, I’m Jealous” feat. Doja Cat. Той вече събра 55 милиона стрийма в Spotify и 50 милиона гледания на хитовото музикално видео. По-рано тази година Bebe и Martin Garrix официално се присъединиха към клуба на Spotify с един милиард слушания, след като хитовата им песен “In The Name of Love” задмина милиард слушания в платформата. 

С впечатляващия си глас и текстове, идващи директно от сърцето, Bebe се появи като най-динамичната и разнородна изпълнителка в поп музиката, която действа по нейни собствени правила. Вокалите и интерпретацията й създадоха диамантено сертифицирания (10 пъти платинено сертифициран) мега хит “Meant To Be” с Florida Georgia Line. Отвъд дузина платинени сингли и колаборации, дебюта на Bebe през 2018, “Expectations”, стигна до платинен статус и разпространи два платинени сингъла—“I’m A Mess” и “I Got You”.  Развивайки кариерата си с всяка следваща песен, тя пожертва много, за да стигне до предните редици на поп музикат и ще продължи царуването си с новия албум.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.