Bebe Rexha в колаборация с Doja Cat - Балканика

Bebe Rexha в колаборация с Doja Cat

Written by on 12.10.2020

Bebe Rexha в колаборация с Doja Cat

Диамантено сертифицираната, номинирана за Grammy глобална супер звезда Bebe Rexha се обедини с Doja Cat в буреносните нови сингъл и видео “Baby, I’m Jealous”, които изследват несигурностите на живота в дигиталната ера. Плавни синтезатори и разтърсваща бас линия подготвят сцената за заразителен поп хит относно опасностите от безкрайното разглеждане на социалните мрежи. 

Rexha пее за негативността, която модерната ера често пъти буди у хората – завист, ярост, съмнение в себе си – но сингълът не е тъмен и натъжаващ.  “Baby, I’m Jealous” е забавен, дори преди Doja Cat да се появи с радостни лирики, насочени към очакванията на обществото към жените (“Waste trainer for a tinier waist / But I can’t help if I like the way food taste”). Според Rexha трябва да се вземе контрол над тези комплексни емоции.

“‘Baby, I’m Jealous’ е песен, която написах, за да приема несигурностите си“, обяснява Rexha. “Тя е за начина, по който социалните мрежи увеличиха завистта ми, която афектира върху това как се чувствам със себе си. Постоянно сме заливани от подробности около живота на другите и понякога се усещам, че сравнявам стойността и красотата си с тези на другите. Това е част от човешкия процес в изживяването на ревността – всъщност това е химн за приемането на тези чувства като форма на овластяване“.

“Baby, I’m Jealous” е първото издание на Rexha за 2020, но пристига във вихъра на новините, че  #1 хитът й “Meant to Be” с Florida Georgia Line, е диамантено сертифициран (10 пъти платинен). През 2018 Rexha издаде дебютния си албум Expectations, съдържащ този хит, както и други платинени сингли, като “I’m a Mess.” Rexha имаше заета 2019 година, издавайки редица вълнуващи песни, включително горещия “Last Hurrah“,  “Not 20 Anymore” и еуфоричното й участие в  “Call You Minе“ на Chainsmokers. “Baby, I’m Jealous” с Doja Cat е само първи поглед към вълнуващата нова музика, която Rexha подготвя. Песента идва с новината за подписването на  Rexha с мениджмънта на SAL&CO. Предстои тя да издаде нов албум в началото на 2021, така че останете на щрек.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.