BALKAN MOVIE - концерт в памет на Tose Proeski - част 1 - Балканика

BALKAN MOVIE – концерт в памет на Tose Proeski – част 1

Written by on 15.11.2018

BALKAN MOVIE – концерт в памет на Tose Proeski – част 1

 

Не пропускайте BALKAN MOVIE с най-интересните моменти от зрелищния концерт в чест на Tose Proeski, който се проведе в Скопие. Гледайте Част 1 на 17 ноември  (събота) от 19:00 ч. ИИТ само по Balkanika Music Television.

В негова памет на 2 ноември бе организиран концерт в Арена „Борис Траjковски“ в Скопие. Събитието събра на една сцена някои от най-големите звезди на Балканите, които изпълниха негови песни. Сред звездите, които се изявиха бяха: Karolina Goceva, Tamara Todevska, Tijana Dapvecic, Boris Novkovic, Frajle, Vlado Kalember, Bojan Marovic, Anja Rupel, Daniel Kajmakoski, Aleksandar Tarabunov, Antonia Gigovska, Aleksandra Janeva, Naum Petreski,  Klavdiya и други, които пяха близо три часа.

Освен известните артисти от целия Балкански полуостров на концерта имаше и много хора, които са работили Tose Proeski  години наред. Те споделиха техните най-съкровени спомени специално за Balkanika Music Television. В този епизод на BALKAN MOVIE можете да гледате интервютата на текстописеца Ognen Nedelkovski и композитора Grigor Koprov, създали някои от най-големите хитове на Tose.

В тазседмичното издание на BALKAN MOVIE можете да гледате и ексклузивното интервю  на Kristijan Risteski  – племенникът на Tose Proeski, който по всичко личи, че е наследил на таланта на известния си родственик и направи своя дебют на голямата сцена натози концерт. Специално за Balkanika Music Television той сподели емоциите, които са завладели душата му в тази вълнуваща вечер.

Гледайте BALKAN MOVIE  на 17 ноември  (събота) от 19:00 ч. ИИТ по Balkanika Music Television!

Но това не е всичко!  Гледайте BALKAN MOVIE и следващата седмица, когато ще ви срещнем с някои от най-големите балкански звезди, които взеха участие в невероятния концерт в памет на Tose Proeski .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist