Antonia Gigovska със световен саунд и визия в новия си проект - Балканика

Antonia Gigovska със световен саунд и визия в новия си проект

Written by on 16.09.2021

Antonia Gigovska със световен саунд и визия в новия си проект

„Magnet“ е заглавието на най -новото музикално постижение на младата македонска певица Antonia Gigovska. Съдейки по първите коментари и реакции от публиката, няма съмнение, че Antonia има още един голям хит.

И този път тя си сътрудничи с хейтмейкъра Lazar Cvetkoski, който за пореден път доказа защо е един от най-добрите продуценти в региона, докато тексът  е написан от известния рапър Tyzee, който отново показва, че е страхотен в ролята на текстописец.

Изглежда, че Antonia Gigovska не променя екипа, с който има много успешни проекти, затова за тази нова песен тя заснема видеото с известния режисьор Daniel Joveski. Видеото е заснето в Охрид. Освен Antonia Gigovska, във видеото се появява и моделът Simon Antic, който беше част от клипа към предишната песен на изпълнителката „Magla“.

„Какво да кажа? Много съм доволна от целия продукт. Lazar и Tyzee направиха магията на песента, Daniel направи видеото, което винаги съм искала. Много съм доволна от това как изглежда всичко. Коментарите на моите близки, колеги, фенове са феноменални и това е най -важното за мен. Правя това за тях, наслаждавам се, когато и те се радват на това, което създаваме с моя екип!”, каза талантливата певица Antonia Gigovska.

Има и много положителни коментари за нейния стайлинг. Мнозина го казват, че е на световно ниво и че й пасва идеално.

Antonia Gigovska и нейният екип вече работят по нещо ново, с което сме сигурни, че отново ще изненадат положително публиката. Важно е да се отбележи, че след няколко месеца Antonia Gigovska ще издаде първия си албум, върху който Lazar Cvetkoski и Tyzee вече работят.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.