Antonia с футуристично видео

Written by on 15.05.2019

 

Antonia представи новия си сингъл, озаглавен “Touch Me”,  мощен трак с английски текст и футуристични видео.

Песента е написана от Minelli и продуцирана от Costin Bodea, а видео концепцията е дело на Alex Velea и NGM Creative. Музикалното видео е заснето от Alexandru Muresan и режисирано от Bogdan Paun, с когото изпълнителката е работила и за предишните си проекти ”Matame” и ”Sahara”, продуцирани от Loops Production.

“Чувствам, че “Touch Me” е най-доброто ми видео до момента, обожавам го! Още когато Alex ми сподели концепцията, знаех, че ще бъде моят любим клип, а момчетата от NGM Creative акцентираха точно върху това, което исках. Изключително доволна съм от видеото, но също и от парчето, което носи лятно настроение. Това, което ми хареса най-много е, че играех две роли, показах другото си аз.“, каза Antonia.

Antonia е с тоалети на Dsquared2 и Versace, а екипът й се състои от Cristina Craciun (стайлинг), Ema Uta (грим) и George Cozma (коса).

Тази година за своя рожден ден Antonia издаде затрогващата песен, чувствена и вдъхновена от живота: “In oglinda”, написана от Denis Roabes (The Motans), Antonia и Marco & Seba и продуцирана от последните. Тя е позната на румънската публика с хитовете си “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”. Последният й сингъл “Matame”, който има почти 16 милиона гледания в YouTube и има сериозно присъствие в радио и ТВ класациите.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track
Title
Artist