Antonia с ново провокативно видео - Балканика

Antonia с ново провокативно видео

Written by on 16.05.2020

Antonia с ново провокативно видео

 

Antonia пусна най-новия си сингъл „Como ¡Ay!“ Със забавен и провокативен музикален клип с изявата на гост-зявездата Alina Ceusan.

Antonia се завръща със сингъла „Como ¡Ay!“, испанска песен с готино и свежо звучене, написана от Minelli и Spania99 и продуцирана от Alex Cotoi.

„Очаквах с нетърпение да пусна този трак, работя над него известно време и мисля, че е дошъл най-добрият момент да го споделя с вас. Благодаря на Minelli и Spania99 и, разбира се, Alex Cotoi.“, каза Antonia.

Музикалното видео е забавен и провокативен вид журнал, с участието на гости от Alina Ceusan, една от най-популярните създателки на съдържание в Румъния.

Клипът е режисиран от Bogdan Paun и заснет от Alexandru Muresan, а концепцията е създадена от Andra Marta и Chris Poszet, от NGM Creative, продуцирана от Loops Production.

„Това е един от любимите ми музикални клипове и се гордея, че работих с този екип – NGM, вие сте велики! Исках това видео да разкрие факта, че се чувствам добре в собствената си кожа, но да има и забавни обрати също. Повече от щастлива съм, че Alina прие да участва в този проект, наистина я харесвам, тя наистина е красавица, изигра своята роля наистина добре. По този начин ми беше дадена възможност да я опозная по-добре “, каза ни Antonia.

„Що се отнася до снимането, отнема дълги часове, но резултатът си заслужава! Наистина съм щастлива, че участвах в този проект, чувствах се наистина добре на снимачната площадка с Antonia и нейния екип. Мисля, че беше добра възможност за двама артисти от Global, от две различни сфери на забавление, според мен е плодотворна възможност и за двете страни (и аз бих пяла, но не знам как). Antonia е наистина прекрасно момиче, земно, забавно и извън рамките. Обичам нейната енергия и въпреки че трябваше да тичам на интервю между отделните сетове, целият екип ме подкрепи. Нямам търпение музикалното видео да бъде представено, за да ни видят всички! Такава емоция! “, каза Alina Ceusan.

Наскоро Antonia пусна песента „Muti”, заснет в собствената й къща.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.