Antonia с любовна песен - Балканика

Antonia с любовна песен

Written by on 02.03.2020

 

След успешната колаборация с Faydee – ”Trika Trika”, Antonia се завръща с ”Lie I Tell Myself” – любовна песен , в която акцентите са на гласа и чувствеността на изпълнителката.

Песента е написана от Benjamin Samama, Stewart Taylor, MADS (Madalin Rosioru), Jayson DeZuzio, беквокали SAMAMA & Stewart Taylor и продуцирано от MADS (Madalin Roșioru).

Видеото е режисирано и заснето от NGM Creative (Bogdan Paun – режисьор и Alexandru Mureșan – оператор), видео продуция Loops Production, грим и коса:  Ema Uta (грим), George Cozma (коса) и Cristina Craciun.

“Това е една от любимите ми песни и нямах търпение да я издам. Исках семпло видео, което да залага на различни визии. Забавлявайте се с  “Lie I Tell Myself”.“, каза Antonia.

Antonia ще бъде един от артистите, които ще се изявят на Концерта на Romexpo, голямо шоу, което ще продължи 3 дни!

“Нямам търпение да стартирам лятото си с вас с голямо шоу като Romexpo в Букурещ на 30 май на големия концерт! Развълнувана съм, че ще се забавляваме заедно на най-голямото парти!  Ще се видим на концерта!“, каза Antonia.

”Trika Trika” има повече от 30 милиона гледания в YouTube и бе официално лицензирана за няколко територии от Warner Music UK.

Последната година  Antonia издаде “Touch Me”, “In oglinda” и ”Matame”, голям хит с над 21 милиона прегледа.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist