Antonia - секси и забавна на село - Балканика

Antonia – секси и забавна на село

Written by on 26.02.2021

Antonia – секси и забавна на село

Antonia се завръща с друг сингъл, наречен „Dinero“, латино песен с английски и испански текст, с участието на Yoss Bones, рап изпълнител от Мексико.

„Dinero” е написана от Marius Dia, Alex Parker, Yoss Bones, Adriana Opris, Maria Alexandra Florea и продуцирана от Alex Parker и Marius Dia, същите продуценти, с които изпълнителката си е сътрудничила за „Matame”.

Видеото е режисирано и заснето от NGM Creative (режисьор Bogdan Paun и оператор Alexandru Muresan), концепция Chris Poszet и Andra Marta, видеопродукцията е на Loops Production. Певицата носи смели готини цветни тоалети и се забавлява много с момичетата в селска къща.

„Обииичам видеото „Dinero “, това съм аз, точно моят стил, каквато обичам да бъда – секси и забавна. Работих още веднъж с любимия си екип: Bogdan Paun, Alexandru Muresan, Chris Poszet и Andra Marta от NGM Creative. За песента си сътрудничих с екипа, създал “Matame” – Alex Parker и Marius Dia, благодаря ви, момчета! Да се ​​надяваме, че тази песен ще е поне толкова успешна, колкото предишната! Развълнуван съм, че Yoss Bones се присъедини към лудостта, тя определено носи страхотно настроение на парчето! Надявам се да ви хареса!”, казва Antonia.

Yoss Bones (над 1 милион слушатели месечно в Spotify, ~ 500 000 абонати в Youtube и Instagram) е певица от Саламанка, Гуанахуато, която се фокусира върху хип-хопа, рапа и R&B като основни жанрове. Тя започва своята музикална кариера в много млада възраст и е много добре приета от публиката, като нейната музикална еволюция и растеж в хип-хоп сцената са бързо забелязани.

Antonia наскоро пусна „Taifun“, а също „Rebound“, „Lie I say Myself“ и „Muti“.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.