Antonia пусна песен с лятна атмосфера - Балканика

Antonia пусна песен с лятна атмосфера

Written by on 10.04.2021

Antonia пусна песен с лятна атмосфера

Antonia представи на феновете си нов сингъл на румънски „Imi Placi Tu“, издаден с официално цветно и пълно с енергия видео.

„Imi Placi Tu“ е композиран от Theea Miculescu, Viky Red и Irina Rimes и продуциран от Viky Red и звучи като истински летен химн, гореща, енергична и оптимистична песен, покана да живеете интензивно, честно, с радост и от сърце.

Видеото към „Imi Placi Tu“ е режисирано и заснето от NGM Creative – Bogdan Paun (режисьор) и Alexandru Muresan (оператор), концепция на Andra Marta и Chris Poszet и представя Antonia в един мечтан свят, страна на цветна фантазия, добър живот, танци и близки приятели.

„Харесах енергията, която песента предава, от първото слушане, заразния оптимизъм и знаех, че „Imi Placi Tu“ ми приляга. И кой по-добре да разкаже историята на песента от любимия ми екип от NGM Creative? Насладете се на „Imi Placi Tu“!, каза Antonia.

Antonia вече издаде няколко песни тази година: „Dinero“ с Yoss Bones, сингъл на английски и испански със секси и забавен видеоклип „Taifun“, композиран от Alex Velea, Theea Miculescu и продуциран от Razvan Matache. “Typhoon” беше преиздаван и в друга версия в колаборация с българския артист ToTo H и с текст на английски и български език.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist