AMI и Tata Vlad с уникална колаборация - Балканика

AMI и Tata Vlad с уникална колаборация

Written by on 29.04.2021

AMI и Tata Vlad с уникална колаборация

AMI пусна песента “Enigma”, първият сингъл от предстоящия й албум, колаборация с Tata Vlad от B.U.G Mafia. Песента обещава да бъде мегахит на 2021 година.

Сътрудничеството изненада румънската музикална индустрия и ще завладее музикалните класации. Сингълът, който говори за друга страна от личността на AMI, беше пуснат, с видео, което визуално подкрепя посланието на песента.

Сингълът “Enigma” представлява най-добрият начин, по който артистът е възприет от публиката: загадка, която се разкрива само чрез нейната музика и песни. Толкова дискретен, колкото личният й живот, толкова музикално изразителен.

„Enigma“ е първият сингъл от едноименния албум, но също така и първата глава в напрегната, емоционална и пълна с мистерии история.

Видеото, направено от екипа на NGM Production, има 4 елемента: вода, въздух, земя и огън. Всичко това обхваща природата и представлява вътрешните състояния, преживяни от артиста в клипа. AMI блести като диамант и разкрива пред феновете всички емоции, които е пазила в душата си през цялата си кариера.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist