Alya заедно с родителите и приятелите си в новото си видео - Балканика

Alya заедно с родителите и приятелите си в новото си видео

Written by on 16.11.2021

Alya заедно с родителите и приятелите си в новото си видео

Ето времето, в което  гоним слънчевите лъчи и времето, което посвещаваме на любимите си хора. С песента „Se Zivi“, за която Raay написа музиката, а Marjetka Vovk текста, се празнува любовта – радост, целувки, погледи. „Песента казва, че една година е дълга 365 дни и всички дни са красиви, ако любовта ни поддържа всеки ден“, убедена е Alya.

Празниците идват и всичко показва, че няма да отпразнуваме края на годината с тиквени партита. „Аз съм вечен оптимист. Въпреки че времената не са оптимистични, избрах лично удовлетворение. Не ми беше трудно да реша, тъй като мрънкането и лошото настроение не ми миришат много добре. Оставам позитивна, дори и да не можем да се представим на сцената засега. Надявам се новата ми песен да стопли сърцата ви и да танцувате в нейния ритъм днес и през всички дни от годината”, каза Alya.

Във видеото, заснето от екипа на Neo Visuals, родителите на Alya, майката Цветка и бащата Френк играят за първи път в живота си, което е идея на Alya. „Представих си една история, която е съставена от различни моменти от живота ни, най-безценните. С група момичета илюстрирахме празника преди раждането на дете, с група приятели празнувахме рожден ден, заснехме сватбен ден, а родителите ми представят щастие, любов и зрялост. “, добавя Alya.

Снимките се проведоха в красива къща в провинцията в Доленска, Боштян Ромих намери дом и двойка, които бяха готови да се откажат от дома си за един ден. Танцьорите, които участват във видеото, са от Португалия и представляват школата по танци Sebastian dance school, а приятелите на Alay също са щастливи да изиграят ролята си. „Имахме страхотен ден, насладихме се на снимките и вярвам, че затова постигнахме толкова страхотни резултати! Да живееш е толкова просто. Твърде често си мислим, че всичко е въпрос на решение дали да разведрим деня или да го вгорчим за себе си. Аз съм за щастието! “, заяви честно Alya.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.