Alina Eremia с официален видеоклип на песента "Cerul Rosu" - Балканика

Alina Eremia с официален видеоклип на песента „Cerul Rosu“

Written by on 07.10.2021

Alina Eremia с официален видеоклип на песента „Cerul Rosu“

Малко след пускането на песента „Cerul Rosu“ във всички дигитални платформи, Alina Eremia се завръща с официалния видеоклип на песента. Емоцията на текста ни пренася в идеална любовна история, където времето и пространството не съществуват, където ръцете на любимия човек се усещат като цяла нова вселена.

Видеоклипът на песента „Cerul Rosu“ изглежда като от научно-фантастичен филм. Всичко беше заснето на chroma, постпродукционната част беше доста взискателна, защото всеки кадър беше създаден от нулата. Благодарение на момчетата от NGM Creative, Bogdan Paun и Alexandru Muresan, идеята се материализира и видеото е толкова невероятно.

Песента е написана и композирана от Alina Eremia, Viky Red и Theea Minculescu, крайната продукция е направена от Viky Red.

Официалното видео е направено от NGM Creative, режисирано от Bogdan Paun, а оператор е Alexandru Muresan. Кинематографичните кадри и визуалните ефекти, направени в постпродукцията, успяват да уловят перфектно емоцията на текста и чувствата на артиста, публиката успява да визуализира по по-реален начин вселената на тази история.

Alina Eremia е един от най -готините изпълнители на момента и новият носител на наградата за „Най -добър албум“, спечелена на The Artist Awards 2021. Издадените „Noi“ или „Dependenta Mea“ са само две от десетте песни на новата награден албум „Deja Vu”, песни, които се радват на истински успех както в онлайн средата, така и в радио и телевизионните класации в Румъния.

За албума изпълнителката е работила с някои от най-известните продуценти и автори в Румъния – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domniteanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru и Nane.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.