Alina Eremia в стъклено сърце - Балканика

Alina Eremia в стъклено сърце

Written by on 28.03.2019

Alina Eremia в стъклено сърце

 

Чаровната румънска певица издаде новия си сингъл “De Sticla” („Стъклено“). Изпълнителката сподели, че доста е работила по тази песен, която е първата от серията, подготвени за тази година.

Парчето разказва историята на силна любов, в която може и двамата да бъдат наранени. Alina Eremia участва в създаването на музиката заедно с Marcel Botezan, Sebastian Barac и Denis Roabes (The Motans). Текстът е дело на певицата и Denis Roabes.

„Имах възможността да прекарам много време в студиото. Написах доста песни и съм щастлива, че най-накрая можете да чуете първия сингъл от серията, която съм подготвила за тази година. За “De Sticla” работихме с Denis (The Motans), Marco и Seba. Тя е като надникване, поглед върху една връзка, в която единият от партньорите обича повече, по-раним е (има „стъклено сърце“) и другият, който подценява този факт, не знае как да го предпази.“, каза Alina Eremia.

Видеото допълва впечатлението с красиви картини, започвайки с луксозен замък в Букурещ и продължавайки с две модерни локации, като се залага на контраста между атмосфера от 19 век  настоящето. Специалните ефекти на счупено стъкло допълват визуалния шедьовър.

“Creative NGM режисира видеото, което подсилва посланието и улавя точно метафората в текста. Не се страхувайте да имате „стъклено сърце“ защото истинската любов може да поправи всички! Забавлявайте се!“, обясни Alina Eremia.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist