Alina Eremia в колаборация с Oscar - Балканика

Alina Eremia в колаборация с Oscar

Written by on 30.09.2022

Alina Eremia в колаборация с Oscar

Alina Eremia си партнира с Oscar за песента „Umeri De Piatra“, един от най-неочакваните музикални проекти на изпълнителя тази есен. Текстът на песента разказва история, с която повечето от нас могат да се асоциират. Борба между това, което чувстваме, и проекциите на другите към нас, които не правят нищо друго, освен да ни обезсърчават.

По същото време Alina Eremia издаде първия си документален филм – In Zadar: Behind the music – който представя приключението на артиста заедно с голяма част от най-добрите продуценти, с които тя е работила във времето и след това. Задар, Хърватия представлява мястото, където певицата работи върху първото си EP от песни на английски заедно с продуценти от Обединеното кралство, Румъния и Австралия. Целият документален филм е достъпен в YouTube в канала на изпълнителката, а съвсем скоро ще можем да чуем и песните, създадени там.

„Пях за любовта и всички начини да обичаш и да бъдеш обичан, всички нейни аспекти, но често несигурността и страхът носят мантията на любовта. Когато чувствата замъглят разума, нещата започват да се израждат. Все още слушам демото след сесията и чувам все повече и повече истории, които ме разтърсиха, исках да разкрия и болната страна на взаимоотношенията, защото това е реалността, в която живеем.

Според най-новите данни на Агенцията за основните права на Европейския съюз, средно една на всеки три жени в ЕС е била жертва на физическо насилие или прояви на домашно насилие, които често се пренебрегват дори от жертвите. Раните заздравяват. Белезите остават. Насилието оставя следи.“, каза Alina Eremia.

Парчето е написано от Alina Eremia, Alex Parker и Marius Dia, докато Oscar завърши парчето със своята рап част. Окончателната продукция е дело на Alex Parker. Видеото към песента е режисирано от Vlad Oancea и продуцирано от Loops Production. Двамата главни герои на видеото са Alina Eremia и Oscar, присъстващи на боксов ринг, изобразявайки идеята за битка и знаците, които проекциите на други хора могат да оставят върху нас.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.