Albina се завръща с пореден хит - Балканика

Albina се завръща с пореден хит

Written by on 04.08.2021

Albina се завръща с пореден хит

Albina се завръща с поредния хит! Най-известната в чужбина хърватска изпълнителка издаде очаквания  сингъл „La La Love“ и хипнотизиращ музикален видеоклип. С ритъма, който пасва на всеки дансинг и летен плейлист, „La La Love“ дава заявка за тотален летен хит и е ясен знак, че Albina е тук, за да остане.

„Фактът, че песента е издадена в разгара на лятото, показва колко голямо значение придадохме на всеки детайл, както музикално, така и визуално“, разкри Albina, която написа испанския текст за най -новия си сингъл. Младата хърватска звезда не скри радостта от първия си професионален опит в писането на песни: „Винаги съм се надявала, че в един момент ще участвам в писането на песен. Може да се окаже изненада, че реших да напиша на испански, но тези, които са близки до мен, знаят, че аз го владея много добре и че почти мисля на този език! Също така чувствам, че атмосферата на „La La Love“ и испанският си пасват идеално.“

„La La Love“, овладян от Nikodem Milewski, е написан в съавторство с екипа, който стои зад огромния удар на Albina „Tick-Tock“-Max Cinnamon (текст на английски) и Branimir Mihaljevic (музика, аранжимент, продукция), а синът му Marko също работи по аранжимент. „Исках новият сингъл на Albina да бъде песен, която бих искал да чуя по радиото това лято. Положителен, модерен, малко необичаен и все пак закачлив.“, каза Branimir.

Докато записва официалното видео, направено от видното продуцентско дуо Sestrice, младата поп звезда за пореден път си сътрудничи с творческия екип, който играе важна част от нейната „Tick-Tock“ ера: Helena Janjusevic (хореография), Stefan Orlic (стилист), RukaBeauty (грим) и Zvonimir Franic (коса). „Атмосферата на снимачната площадка беше гореща! Всички дадоха всичко от себе си и аз съм невероятно горд от крайния резултат. Нямам търпение всички да го видят “, каза тя.

Снимки Ante Odak


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist