Поли Генова разказва своята любовна история в новата си песен - Балканика

Поли Генова разказва своята любовна история в новата си песен

Written by on 18.06.2021

Поли Генова разказва своята любовна история в новата си песен

В новата си песен  „No More“ Поли Генова  разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера. Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно, след като тя публикува снимка с приятеля си с описание „Just married“ (Младоженци). Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към „No More“, което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока.

Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. „No More“ е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли „Last Night“ и „How We End Up“, които покориха родните и чуждестранни класации. Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с парчето „So Far Away“ в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към „No More“ е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

„Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад „No More“. Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички.“, заяви Поли Генова.

Песента „No More“ е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът  носи символичното име „#1“ и ще предложи на публиката уникално шоу. С концерта Поли отбелязва 30 години на сцена. Билетите за голямото събитие вече са в продажба.

снимки: Теди Грозданов


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.