Още един хит на младата Lara Ivanova - Балканика

Още един хит на младата Lara Ivanova

Written by on 21.03.2021

Още един хит на младата Lara Ivanova

Lara Ivanova представи новата си песен “Koj e sega kriv”. Новата звезда на музикалната сцена в Северна Македония успя да завладее публиката с предишната си песен “Nekogas ke pomine”, която огавяваше всички радио класации. В YouTube видеото има близо половин милион гледания, което е доста сериозно постижение.

“Koj e sega kriv” следва линията и на предишната й песен. За новия си сингъл младата певица отново работи със същия екип – музиката е дело на Ile Spasev, а текстът – на Robin Zimbakov. Самата Lara споделя, че е мноо доволна от съвместната работа с тях и ще продължи успешното си сътрудничество с двамата автори.

„След промотирането на песента “Nekogas ke pomine” и прекрасните реакции и похвали от публиката и медиите, ни обзе креативна енергия и я вложихме в създаването на няколко нови композиции, сред които е и “Koj e sega kriv”. Надявам се, че публиката ще я хареса и ще ни изпрати повторно такава енергия, за да продълбим да работим със същото темпко.“, каза Lara.

Видеото към песента “Koj e sega kriv” е режисирано от младия Goran Simjanoski, койтоуспява да създаде още една интересна видео приказка.

Младата Lara и екипът й още от сега обещават, че до няколко месеца ще реализират и следващия й проект.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist