Когато Графа и Михаела Филева се съберат, неизбежно се появява новия хит на лятото - „Адженда“ - Балканика

Когато Графа и Михаела Филева се съберат, неизбежно се появява новия хит на лятото – „Адженда“

Written by on 14.07.2021

Когато Графа и Михаела Филева се съберат, неизбежно се появява новия хит на лятото – „Адженда“

Поп идолите Михаела Филева и Графа отново пеят в дует шест години след първото си общо парче и огромно очакване от страна на почитателите им. В разгара на лятото певците пуснаха новата си песен „Адженда“. Свежият афробийт ритъм, красивата мелодия и носещия усещане за море видеоклип, подплатени с харизматичното присъствие и изпълнение на Влади Ампов и Михаела, предизвикаха вълна от емоционални коментари и поздравления и неизменно подтикват към танци и парти настроение. Музиката, аранжимента и текста на „Адженда“ са на Графа.

Когато всички замесени в проекта чуват демото единодушно решават, че снимките трябва да се случат на морския бряг. Свежарският бийт изисква присъствие на танци в концепцията, за която отговорност поема Радостина Точева, а един от топ танцьорите във видеото е самата Михаела Филева. Графа съвсем очаквано е със своя любим инструмент, широка усмивка на уста и музикантите Венци Трифонов, Сашо Обретенов и Васил Крумов, видяни през погледа на режисьора Люси Иларионов.

Комбинацията Михаела Филева и Графа сама по себе си е предпоставка за успешен хит. Двамата изпълнители са представители на качественото и смислено звучене на българската музика, ценено от феновете им. В страната ни има огромна нужда да звучи красива българска музика, която да забавлява и да стига до сърцата на почитателите ѝ. „Адженда“ е натоварена с тази мисия и се справя отлично, за което говорят отзивите и интересът към нея.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist