Изненадваща колаборация между двама представители на тазгодишната Евровизия - wrs и Andromache - Балканика

Изненадваща колаборация между двама представители на тазгодишната Евровизия – wrs и Andromache

Written by on 11.07.2022

Изненадваща колаборация между двама представители на тазгодишната Евровизия – wrs и Andromache

wrs, представителят на Румъния тази година на песенния  конкурс Евровизия, издава песента „If You Were Alone / Sta Matia Sou“ заедно с Andromache, представителката на Кипър. Това е чувствена песен с гръцки влияния, която ви отвежда на големите вълни на любовта, с която трудно можете да се справите. След повече от пет години от последното класиране на Румъния на финала на най-голямото музикално състезание в Европа, лошият късмет беше разбит от wrs, който доказа, че е артист, който притежава всички необходими качества на международна звезда: танцови умения, сценични присъствие и харизма.

„Andromache и аз преминахме заедно през преживяването на Евровизия, преживяване, което промени живота ни по толкова красив начин. За първи път, откакто чух песента “Ela“, знаех ясно, че един ден ще си сътрудничим и денят най-накрая е тук. „If You Were Alone / Sta Matia Sou“ перфектно съчетава дийп-хаус стила, който се опитах да оформя с течение на времето, с гръцките ритми и чувствения и перфектен глас на Andromache. Надяваме се да ви хареса толкова много както харесва и на нас.”, каза wrs.

Музикалното видео е заснето в Санторини от Paul Moldovan и монтирано от wrs, музиката е композирана от wrs, Cezar Guna и Costel Dominteanu (DOMINO), английската част от песента е написана от wrs, Cezar Guna и Andromache, гръцкият текст е направен от Vasilis Koumentakos, а продукцията на песента е дело на Costel Dominteanu (DOMINO).


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.