Дарко сбъдва мечти - Балканика

Дарко сбъдва мечти

Written by on 14.06.2024

Дарко сбъдва мечти

Новото музикално предложение на Дарко – „Звънят ни чашите“ днес бе представено с едновременна премиера в три национални музикални телевизииФен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV.

Дарко разказва, че отдавна получавал запитвания от приятелите си кога могат да вземат участие в негов клип. Това го накрало да се замисли, че трябва да се намери подходяща песен, която да носи парти настроение и готини емоции.

Така се ражда идеята за песента „Звънят ни чашите“, която е по музика на самия Дарко. Текстът е дело на Росен Димитров, а аранжиментът е на Пламен Велинов.

Изпълнителят на Ара Мюзик наистина да предизвиква приятелите си с покана да станат главни герои в негово видео.

„За моя радост всички бяха възхитени и нетърпеливи да участват. За съжаление, даже не можахме да включим всички желаещи. Беше интересно да имам толкова приятели до себе си на клип. Радвахме се и забавлявахме заедно по време на снимките, а те постоянно повтаряха как се е сбъднала една тяхна мечта. Това ме прави изключително щастлив и доволен от този проект“, каза Дарко.

В лентата с танците си блесват Яцек Янков, който е професионален актьор и танцьор и чаровната Антонина.

Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

Датата за премиерата на видеото не е избрана случайно. Приятелка на изпълнителя, която е сред участничките в клипа и се занимава с нумерология и астрология, посочва точно 14 юни като най-късметлийски.

Песента „Звънят ни чашите“ ще бъде включена в албума с шлагерни песни, който изпълнителят планира да представи на музикалния пазар до края на годината.

Гледайте видеото „Звънят ни чашите“ в ефира на Фен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV. Песента е налична и в музикалните платформи.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.