Влюбеният Sebastian Popovic най-накрая намери момичето на живота си - Балканика

Влюбеният Sebastian Popovic най-накрая намери момичето на живота си

Written by on 23.11.2021

Влюбеният Sebastian Popovic най-накрая намери момичето на живота си

Музикантът от Загреб Sebastian Popovic пусна нова песен, която завършва тази предизвикателна година. Предишните му песни „Normalno“ и „Priznat cu“ постигнаха отличен резултат в националната музикална листа HRTop40, така че той се надява тази песен да продължи по същия път.

Песента “Na tvojim rukama “ е за нещастно момиче, което влизе във водовъртежа на връзки с по-възрастните и богати мъже, за които те нямат особено значение. След злополучните опити и загубата на вяра в любовта, момичето намира истинската любов и историята има щастлив край.

Клипът към песента „Na tvojim rukama“ е режисиран от Matija Skalic.

„Създаването на музика ме кара да се чувствам завършен преди всичко, виждам го като дар от небето. Когато правя музика, аз съм в собствения си свят и всичко останало е по-малко важно”, каза Sebastian и добави, че се надява да издаде първия си албум следващия година, която би отбелязала последните няколко години на успешно създаване.

„Не бързам с издаването на албума, но бих искал да завърша един период от създаване на музика. Работя усърдно върху песните всеки ден и забелязах, че станах много придирчив към всяка песен, която ще излезе. Имам и няколко готови песни в чекмеджето, за които имам точния срок на издаване. Ако някой ми беше казал, че някога ще се случи, нямаше да му повярвам!“, завърши Sebastian.

Sebastian признава, че е доволен от статуса си през последните няколко години и знае, че ще му се случат още много хубави неща.

„Трябва да предизвикаш успех и щастие, нищо не идва за една нощ. Аз съм много нетърпелив по природа и дори не знаех какво мога и трябва да очаквам. Мисля, че всички музиканти ще се съгласят с мен за това“, каза Popovic.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-6131 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: КЮ МЮЗИК МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 500 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране


Начало: 08.12.2021 г.

Край: 08.03.2022 г.